The Forest House by RE Estudio

the-forest-house-ramon-esteve-estudio

The Forest House, designed by Ramon Esteve Estudio, is located in Valencia, Spain. This luxurious residence surrounded by a pine forest is based on the stone walls creating a solid and clear architecture that is enhanced with the warmth of wooden elements.

The outdoor areas are linked to the interior rooms, which makes the beautiful pool, garden and surrounding environment to fulfill the simplicity of the interiors. Room height varies from a space to another, creating an interesting change for the architecture. The overall pleasant atmosphere both inside and outdoors defines the comprehensive deluxe look and feel of the house.

pool-the-forest-house-ramon-esteve-estudio terrace-the-forest-house-ramon-esteve-estudio outdoor-lighting-the-forest-house-ramon-esteve-estudio design-the-forest-house-ramon-esteve-estudio interiors-the-forest-house-ramon-esteve-estudio furniture-livingroom-the-forest-house-ramon-esteve-estudio kitchen-the-forest-house-ramon-esteve-estudio diningroom-the-forest-house-ramon-esteve-estudio architecture-elements-the-forest-house-ramon-esteve-estudio pool-terrace-the-forest-house-ramon-esteve-estudio patio-the-forest-house-ramon-esteve-estudio architecture-the-forest-house-ramon-esteve-estudio outdoors-the-forest-house-ramon-esteve-estudio entry-the-forest-house-ramon-esteve-estudio

Photos ramonesteve.com